Online MD registratie
Lopend onderzoek

Online MD registratie

In 2017 startten we met een landelijke registratie en BIOBANK voor MD type 1. Daarin willen we gegevens van zoveel mogelijk Nederlandse patiënten met MD opnemen. Dit onderzoek is erg belangrijk in voorbereiding op toekomstige medicijnstudies. Er nemen inmiddels al bijna 500 patiënten deel, die jaarlijks worden opgevolgd in het Radboudumc Nijmegen of het Maastricht UMC+.

Tot op heden was het alleen mogelijk om deel te nemen aan de landelijke registratie (ook wel bekend als de MYODRAFT studie) indien U onder behandeling bent bij het MD expertisecentrum (Radboudumc Nijmegen of Maastricht UMC+). De reden hiervoor is dat we gegevens uit de reguliere jaarlijkse controles meenemen in de registratie.

Deelname online MD registratie

Omdat veel patiënten die bij een ander ziekenhuis onder controle zijn, toch willen deelnemen aan de registratie, hebben wij een online MD registratie ontwikkeld.

Voor wie?

LET OP: Deze online MD registratie is bedoeld voor mensen die nog niet meedoen aan de landelijke registratie (MYODRAFT) via het expertisecentum. Twijfelt U hierover, neem dan hier contact met ons op.

Deelname aan de online MD registratie is geheel vrijwillig.

Direct registreren?

Klik dan op onderstaande knop!

 

Blijf op de hoogte van het onderzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Weet u wat u moet doen bij een spoedopname? Informatie over spoedopnames